Održana promocija PrirodnoJa knjige

Održana promocija PrirodnoJa knjige

Dana 14.travnja u ugodnom prostoru Bookse, Studena je predstavila ukoričen presjek PrirodnoJa filozofije i kampanje u obliku PrirodnoJa knjige za sve okupljene. 

Knjiga sadrži stvarne priče 20 PrirodnoJa kandidata koji su nominirani od strane svoje zajednice, te odabrani po izboru Studena teama. 

Kroz samu promociju, uz moderatoricu Idu Prester, gosti su mogli upoznati neke od #prirodnoJa kandidata: Marijanu Jergović, Anu Kolar, Noemi Deanne Marcikić, Dina Škamu, Marianu Vidmar, Vivianu Zoković, Denisa Delogu, ali i #prirodnoJa ambasadora Vitomira Maričića.

Marijana Jergović je Prirodnouporna inženjerka medicinske biokemije i majka troje djece koja svaki svoj slobodan trenutak provodi kao teta pričalica, čitajući priče djeci po bolnicama.
Prirodnoosjetljiva Ana Kolar svoje frustracije, strahove i ožiljke od vršnjačkog zlostavljanja pretočila je u svoj blog koji joj služi kao terapija i koji čitaju i oni koju su ju povrijedili.
Prirodnosretna Noemi Deanne Marcikić djevojčica je impozantnog imena i još impozantnijih postignuća u ritmičkoj gimnastici.
Prirodnovelikodijete Dino Škamo vatrogasac je kojemu je za sva herojska djela zahvalnost spašenih dovoljna nagrada.
Priroodnobeskompromisna Mariana Vidmar svoj je mladi život posvetila spašavanju i udomljavanju životinja u centru Key koji je sama osnovala.
Prirodnoiskrena Viviana Zoković svoju je književnu karijeru započela zbirkom pjesama posvećenih bivšoj ljubavi s kojom mu zahvaljuje što ju nije volio.
Prirodnoznatiželjan Denis Delogu koji je promjenom prehrane i načina života stavio pod kontrolu opaku auto-imunu bolest.
Prirodnoavanturist Vitomir Maričić koji je u razgovoru s Prirodnosanjarkom Idom Prester otkrio da mu je od svih osvojenih dubina i visina najdraža ekspedicija zapravo ona do otoka Jabuke na plastičnoj ružičastoj pedalini.

Ostale kandidate upoznajte u našoj PrirodnoJa knjizi ili na Studena webu, a fotografije s promocije pogledajte u galeriji objavljenoj na Studena Facebook stranici.

PrirodnoJa kandidati su oni koji su uz dozu hrabrosti probili led i pokazali kako se velike promjene događaju ako izađemo iz zone komfora, a prirodnoJa knjiga dokazuje kako svatko od nas može zapravo biti prirodnoJa uzor jer- najbolje je kad smo prirodni. 

I zato, probij led- jer biti ono što jesi, najbolji je odgovor!

 

  • None
  • None
  • None

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima