Osvoji personaliziranu majicu!

Osvoji personaliziranu majicu!

Studena je nedavno pokrenula natječaj na svojim mrežnim stranicama u kojem svi zainteresirani mogu osvojiti personaliziranu majicu.

Proces je jednostavan: nakon unosa osobnih podataka i izbora veličine majice, imaš priliku pohvaliti se svojom #prirodnoJa osobinom. Što je to po čemu si poseban, što je ono čime se ističeš?

Ispričaj nam svoju #prirodnoJa priču u par rečenica, dočaraj nam tvoje iskustvo probijanja leda. Slobodno se pohvali postignutim.

Osvoji nas pričom, jer samo najkreativniji osvajaju #prirodnoJa majicu i knjigu po izboru Studena tima. Nagradni natječaj ostaje otvoren do 30. lipnja.

Probij led i igraj se s nama!

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima