Studena

Studenac d.o.o.

Matije Gupca 120
34551 Lipik

OFFICE:
Škorpikova 24
10000 Zagreb

T: +385 (0)34 254 303
E: info@radenska.com
www.radenska.hr

 

None

Studena

Studena je prva hrvatska prirodna izvorska voda koju se počelo puniti u boce 1999. godine. Bistra, hladna i osvježavajuća, Studena nastaje u vodonosnim slojevima podno zelenih padina Pakračke Gore i pitomih obronaka Psunaj. I tako već 7600 godina.

Prirodna izvorska voda dobiva se iz prirodnog izvora, zaštićenog od bilo kakve vrste zagađenja te u boci ostaje upravo onakva kakva je i na izvoru. Uslijed svojih karakteristika, Studena se ubraja u sam svjetski vrh kvalitetnih izvorskih voda.

Također, radi uravnoteženog mineralnog sastava, Studena je izuzetno pitka voda koja predstavlja odličan izbor za svakodnevni unos tekućine i minerala. Voda je iznimno važna za svakoga od nas.

Pijući ju redovito, činimo dobro za sebe.

studena studena

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima