Novi Studena ledeni čajevi

Novi Studena ledeni čajevi

Konačno su stigli proljetni dani, a s njima i povećana potreba za osvježavajućim napicima koji će nam temeljito utažiti žeđ kada krenu prve vrućine. Studena Ice Tea, proizvedeni na bazi čiste izvorske vode Studene, mogli bi biti pravi odabir! Sezonu će dočekati u novoj ambalaži i s redizajniranom etiketom, ali s istom onom jedinstvenom prirodnom punoćom okusa koju pamtimo kod popularne brusnice, nježne breskve, žustrog limuna… Ove godine pridružuje im se i novi okus jagode koji odlično zaokružuje studenu voćnu osvježavajuću priču. 

 

  • None

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima