PrirodnoJa knjiga ugledala svjetlo dana

PrirodnoJa knjiga ugledala svjetlo dana

Kao prigodno obilježje završetka prve etape kampanje, ali i kao svojevrsni manifesto #prirodnoJa filozofije, PrirodnoJa knjiga donosi presjek nekih od najzanimljivijih #prirodnoJa pojedinaca koje susrećemo u svakodnevnom životu, ponekad i nesvjesni njihove veličine i primjera koji pružaju okolini. Kroz stotinjak stranica, iz priča dvadesetak uzora i 2 ambasadora, upoznajemo se sa iskustvima iz stvarnih života ljudi koji se nisu bojali pokazati svoje prirodnoJa te koji su probijanjem leda ispunili svoje životne ciljeve.

PrirodnoJa uzore možete upoznati i putem istoimene podstranice na Studena webu.

 

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima