PrirodnoJa

Voda je nezamjenjiva i najbolja kada je prirodna, baš kao i svatko od nas. PrirodnoJa kampanja slavi one koji su dovoljno hrabri da probiju led. Kampanja potiče pojedince, životne istraživače, da budu upravo ono što jesu.

Ako dodaš malu dozu hrabrosti svom prirodnoJa, nesumnjivo će se velike stvari dogoditi.
Ne vjeruješ? Dopusti da te uvjere priče naših prirodnoJa kandidata.

Promo slika

Budi dio #prirodnoJa zajednice

Svatko je od nas barem jednom probio led. Moguća nelagoda i osjećaj izlaska iz zone komfora brzo se zaborave jednom kad osjetimo osjećaj postignuća. Slobodno se pohvali, zaslužio/la si.

POŠALJI SVOJA ISKUSTVA NA STUDENA.WATER@GMAIL.COM

Podijeli svoju priču. Koristi tag #prirodnoJa prilikom objava na društvenim mrežama. Ispričaj nam priču na studena.water@gmail.com.

Ida Prester

"Nije mi važno koliko su moje pjesme uspješne i hoće li ih itko i čuti. One samo cure iz mene. Ljudi mi ne vjeruju kolika je to opsesija."

Pročitaj cijeli intervju >

Vitomir Maričić

"Ronio sam s morskim psima, penjao uz zaleđene slapove i ledenjake, skakao iz aviona, niz brane, međutim i dalje se najveći izazovi nalaze kod kuće, kada sam suočen sam sa sobom."

Pročitaj cijeli intervju >

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima