U tijeku je #prirodnoJa Natječaj!

U tijeku je #prirodnoJa Natječaj!

Od 1. srpnja krenuo je najzanimljiviji dio kampanje PrirodnoJa: #prirodnoJa Natječaj, s ciljem isticanja onog najboljeg i najoriginalnijeg što svatko od nas ima u sebi. Studena nazdravlja svima koji nas potiču da budemo ono što jesmo. Svi ste pozvani da do kraja kolovoza, putem obrasca za prijavu na ovoj web stranici, prijavite i predstavite svog #prirodnoJa Uzora, odnosno osobe koje mogu motivirati druge da poštuju i ponosno pokazuju svoje prirodno Ja. 

20 najinspirativnijih i najoriginalnijih #prirodnoJa Uzora, prema odabiru Studena teama, bit će odabrano za objavu u monografiji PrirodnoJa, zajedno s #prirodnoJa ambasadorima Idom Prester i Vitomirom Maričićem. Knjiga će biti svojevrsni manifesto #prirodnoJa filozofije i donijeti presjek nekih od najzanimljivijih #prirodnoJa pojedinaca koje susrećemo u svakodnevnom životu, ponekad i nesvjesni njihove veličine i primjera koji pružaju okolini. 
 

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima