Prijave za #prirodnoJa Uzora su zaključene!

Natječaj ulazi u 2. fazu

#prirodnoJa Natječaj osmišljen je s ciljem da se javnosti predstave osobe koje su posebne u svom djelovanju i čvrsto drže do svojih načela, ma koliko to ponekad izazovno bilo. Prijave su trajale od 1. srpnja do 1. rujna 2018., a uskoro ćemo 20 odabranih prijava moći gledati u izdanju PrirodnoJa.

Studena team odabrat će 20 najinspirativnijih i najoriginalnijih #prirodnoJa Uzora, čije će priče i osobnost biti posebno predstavljene javnosti. Uz njih, u izdanju PrirodnoJa naći će se i ponosni #prirodnoJa ambasadori ove digitalne kampanje: pjevačica i voditeljica Ida Prester te avanturist i ronilac na dah Vitomir Maričić.

Hvala svima vama koji ste nam otkrili osobe koje mogu motivirati druge da poštuju i ponosno pokazuju svoje prirodno Ja. Sve prijavljene uzore možete pogledati u galeriji Prijavljeni Uzori

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima