#prirodnoJa Uzor ulazi u fazu 2

#prirodnoJa Uzor ulazi u fazu 2

PrirodnoJa Natječaj, kojega je 1. srpnja pokrenula Studena na www.prirodnoja.hr s ciljem isticanja onog najboljeg i najoriginalnijeg što svatko ima u sebi, završen je 1. rujna 2018.
U galeriji Prijavljeni Uzori objavljeno je na desetke originalnih, dirljivih i zabavnih životnih priča iz svih krajeva Hrvatske, o osobama koje svakodnevno svojim primjerom motiviraju druge da poštuju i ponosno pokazuju svoje prirodno Ja. Studena team u idućem će razdoblju odabrati 20 najinspirativnijih #prirodnoJa Uzora, čija će originalna osobnost zauvijek biti zabilježena na stranicama PrirodnoJa izdanja, uz ambasadore projekta: pjevačicu i voditeljicu Idu Prester te avanturista i ronioca na dah Vitomira Maričića. 

 Knjiga će biti svojevrsni manifesto #prirodnoJa filozofije i donijeti presjek nekih od najzanimljivijih #prirodnoJa pojedinaca koje susrećemo u svakodnevnom životu, ponekad i nesvjesni njihove veličine i primjera koji pružaju okolini.

I tu iznenađenjima nije kraj :)

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima