Odabrani #PrirodnoJa uzori

Odabrani #PrirodnoJa uzori

Studena je odabrala 20 #Prirodnoja uzora.

No, to nije bilo nimalo jednostavno jer je iz mnoštva originalnih, zabavnih i dirljivih životnih priča iz svih krajeva Hrvatske (ali i regije), teško bilo odabrati kojih će 20 iskustava obogatiti stranice #PrirodnoJa knjige.

Ima tu i glazbenika i sportaša, spisatelja i poduzetnika, vatrogasaca i volontera, ljudi koji su naučili živjeti s bolestima, ali i roditelja, umjetnika i zaštitnika životinja. Različitih su godina, dolaze iz različitih krajeva i bave se različitim poslovima, no svi imaju nešto zajedničko: oni su #PrirodnoJa uzori i svojim riječima i djelima motiviraju okolinu i malim koracima mijenjaju svijet.

Odabrane uzore, ali i sve prijavljene kandidate možete vidjeti ovdje. 

Sljedeći korak je izrada #PrirodnoJa knjige koja će predstaviti #PrirodnoJa filozofiju kroz primjere ovih predivnih ljudi.

Čitanjem ove knjige čitate i njihova životna iskustva, ali ih i pobliže upoznajete.

Dopustite da vas inspiriramo našom #PrirodnoJa knjigom.

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima