Nikad nije prekasno za promjene! #prirodnoJa

Nikad nije prekasno za promjene! #prirodnoJa

Promjena počinje s vama i u trenutku kada ste spremni za to. Promjena nije uvjetovana vašim obrazovanjem niti godinama. To najbolje zna Antonija Zaninović, certificirana instruktorica fitnesa.

Antoniji ipak sport nije stran. S nepunih 6 godina počela je trenirati taekwondo, a napornim treninzima (i svime što ide uz to, kao što su prilagođena prehrana za sportaše, ali i ozlijede) bavila se punih 15 godina. Upisujući Građevinski fakultet, zbog fakultetskih obveza prestaje njen profesionalni taekwondo angažman, no nikako i ljubav prema sportu. Tražeći sportsku aktivnost koja bi joj savršeno odgovarala, isprobava razne vrste i principe treninga. Kao apsolventica počinje trenirati fit boks u jednom fitnes centru, gdje ubrzo počinje raditi kao instruktor kružno-intervalnih treninga.

U dvanaestogodišnjoj trenerskoj karijeri vodila je fit box, razne koncepte kružno- intervalnih treninga, ali je radila i kao osobni trener.

Cijelo vrijeme uspješno usklađuje često vrlo odgovoran i intenzivan posao u građevinskoj struci s ljubavi prema sportu.

Završivši program osposobljavanja Fitnes učilišta, profesionalna karijera joj sve više kreće u smjeru fitnesa, pa tako 2017. otvara Fit zonu - zonu Funkcionalnog Intervalnog Treninga, gdje su treninzi usmjereni ka povećanju kvalitete života kroz razvoj mobilnosti, snage i izdržljivosti. Koriste se rekviziti kao što su kettlebellsi, TRX, elastične gume te najmoćniji trenažer - naše vlastito tijelo.

Antonija svakodnevno dokazuje da nikad nije prekasno za promjenu, bilo to kompletnu promjenu struke ili određenog načina života, bitna je samo ljubav prema onome što radite i želite raditi.

A što Studena priprema s Antonijom, provjerite sljedećeg tjedna na Studena društvenim mrežama! Budite aktivni i ne propustite obavijesti!

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima