Objavljeni dobitnici #prirodnoJa majica

Objavljeni dobitnici #prirodnoJa majica

Studena je u svibnju pokrenula nagradni natječaj u kojem je slavila probijanje leda. Svi koji su htjeli osvojiti personaliziranu majicu sa svojom osobinom, nakon unosa osobnih podataka i izbora veličine majice, trebali su ukratko opisati svoje iskustvo probijanja leda te svoju prirodnoja osobinu.

Kroz 2 mjeseca trajanja natječaja, javilo se  preko 760 hrabrih ljudi, pojedinaca koji se nisu bojali napraviti prvi korak, izaći iz svoje zone komfora i započeti nešto novo.

Studena je imala težak zadatak izabrati samo 50 dobitnika koji će osvojiti svoju personaliziranu majicu. Bilo je duhovitih i tužnih priča, priča koje su inspirirale, ali i izazivale divljenje, ali jedno im je zajedničko- dokazale su kako probijanje leda, iako često nije jednostavno, povlači sa sobom pozitivne životne promjene.

Popis dobitnika možete provjeriti ovdje, a zatreba li vam pokatkad doza hrabrosti i motivacije za vlastito probijanje leda, pronađite ga u galeriji svih prijavljenih u Studena natječaj.

Ostale vijesti

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima