Katarina Rošić.

Ovo nasmiješeno i bezbrižno lice je Keti, moja vjerna prijateljica. Jedna od onih posebnih žena s kojom je svako druženje rast i punjenje baterija, koja te može naučiti da razmišljaš na drugačiji način kako bi postigao mir sa sobom i svijetom oko sebe, kojoj kažeš stvari koje nikome prije nisi rekao.

Možda nije oduvijek bila prirodnoJa, ali je s godinama to postala slušajući sebe, svladavajući izazove - ne probleme, s konstantnom željom za osobnim rastom i poboljšanjem kvalitete života sebi i svom djetetu. Keti je, inače, izvrstan fizioterapeut, ali kvaliteta njezinog rada ne temelji se samo na znanju iz struke i godinama rada s djecom s posebnim potrebama i osobama starije životne dobi. Njoj je stalo do toga da svojim zalaganjem uistinu pomogne nekome kako bi osjetila ispunjenost.

Ona svaku osobu osjeti. Zna tko joj ne odgovara, ali i s kime može osjetiti istinsku povezanost. Smijeh, smijeh i smijeh...svugdje se to provlači kod Keti. S njom se znam toliko nasmijati da nas cijeli kvart čuje. U ovih desetak godina naučila me je par mudrih stvari o životu i radi čega je vrijedna stranice u knjizi PrirodnoJa: sve je u našoj glavi, ponekad treba jednostavno stati, otpustiti i samo promatrati - odgovor će sam doći, da prvo trebamo voljeti sebe i moći razgovarati sa sobom, i onda kada se najmanje volimo. Naučila me i da mogu slobodno vjerovati u anđele i da život treba biti što jednostavniji, bezbrižniji.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima