Marijana Jergović.

Marijana je dobra vila koja svojim šarmom, osmijehom i energijom omogućuje malim junacima da zaborave na bolnički krevet. Ona čita sa srcem i prenosi tu zaraznu energiju, ne samo na djecu, već na sve koje susretne.

Po danu je zaposlena, a navečer je teta pričalica u bolnicama u Zagrebu. Baš kao i svi superjunaci, i Marijana ima posebnu moć - davanje i širenje pozitivne energije. Majka je 3 djece i realno nema vemena. Ona će od manjka svog vremena naći način da pomogne drugima, nesebično i bezuvjetno! Kao predsjednica udruge Smiješak za sve, tu energiju i životni stav širi na sve. Ne samo na 250 volontera, nego i na brojne korporacije. U njenoj glavi roji se sto ideja i sve ih redom ostvaruje. Ona je moj uzor jer sve radi zbog drugih i za druge. Osmijeh je sastavni dio nje.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima