Dragana Gajić.

Konačno, s 44 godine sam postala uzor samoj sebi. Da, zavolela sam sebe. Ne, nisam sebična niti se foliram. Volim sebe najviše da bi mogla voleti i poštovati sve oko sebe, kako bližnje tako i daljnje. Jeste, nisam skromna, jer skromnost nije vrlina, to je mana uzornih.

Sasvim sam obična osoba, volim život, volim ljude, volim biljke i životinje, ma sve. Volim čak i neprijatelje više nego lažne prijatelje. Volim i bivšeg dečka i bivšeg muža, istina mnoogo, mnogo manje nego ranije dok su bili sadašnji. Volim facebook prijatelje, čak i one sto su me block, sigurno sam ih nešto nervirala. Volim ove što sam zapratila i ove što mene prate na instagramu, na taj način i dođoh ovde. Ida Lolobrigida brod me nanese na ovu obalu. Volim svoju mamu, sestru, zeta i sestrične i puuuno volim mog tatu, iako nije živ još od 1996. i nikada mu to do sada nisam napisala niti rekla. Volim i moje devojačko prezime, Sarčević. Zvuči močno, zar ne? Volim i moju Bellicu retriverku sa ove fotke, iako sam je dala uspavati, bolest ne bira. Volela bih da sam mama, al eto do sada mi se nije dalo. Volim moju otadžbinu SRB, ali volim i da letujem u CRO, vežu me uspomene iz detinjstva. Zaostrog kamp, mmmmilina.

Eto, zbog svega navedenog sam posebma i uzor sebi. Treba li još, ove što ne volem, ma o njima i ne mislim. Ignor.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima