Mariana Vidmar.

Moj #prirodnoJa uzor je moja kćer Mariana Vidmar. Zašto? Jer je hrabra, požrtvovana, vrijedna, sposobna, poštena. S 10 godina znala je svoj put i do danas od njega ne odustaje - a to je oduvijek bilo spašavanje i pomaganje životinjama.

S 13 godina postala je veganka i ponosno mogu reći da je ona razlog zašto sam danas i ja veganka. Udomljavala je životinjice s ceste,brinula o njima,volontirala u Noinoj arki...a sa samo 24 godine osnovala je Centar za zaštitu životinja i prirode Key u kojem brine o 4 udomljena psa, 9 spašenih maca s ceste i 4 lutalice koje dolaze na hranjenje kod nas, 2 indijske patke, 6 kunića spašenih iz tovnog uzgoja, 6 pilića koje je sama othranila jer su nam došli kao bebe. Kroz Centar Key prošle su mnoge životinje i sve su mogle osjetiti ljubav i brigu koju im Mariana daje nesebično.Tako da moram reći da sam užasno ponosna na nju.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima