Ivona Orlić.

Ako želimo slaviti jedinstvene osobe koje ne odustaju od svog prirodnog Ja i time inspiriraju svoju okolinu, onda vam predstavljamo Ivonu Orlić, ženu, majku i znanstvenicu koja kroz sve aspekte svojega djelovanja, privatnoga i poslovnoga, neumorno i nesebično prenosi životne vrijednosti.

Svojim profesionalnim i volonterskim angažmanom snažno ulazi u sve pore društva ostavljajući za sobom tragove svoje prirodnosti i jednostavnosti koji zasigurno, a da toga i nije svjesna, postaju trajni znamen čovjekove ljudskosti. Upravo hodajući tragovima Ivone Orlić, mijenjamo sebe i zaraženi njezinom osobnošću iz koje pršti prirodnost, postajemo i sami jednostavni te se vraćamo onom prirodnom u sebi.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima