Suzana Kokot.

Ja mislim da je moja mama Suzana odličan primjer #prirodnoJa Uzora. Ona je moj najorginalniji uzor, sigurnost na koju se uvijek mogu osloniti i najbolji vodič - da nikada ne treba odustati od sebe, svojih snova i ciljeva i da se u životu isplati biti svoj.

Uvijek je nasmijana, ‘šašavo’ vesela, pozitivna...nikad joj ništa nije teško napraviti za mene, mog brata i tatu...za nikoga. Bodri me, potiče i hrabri i govori da će sve biti dobro ako slušam sebe. Na kraju točno tako i ispadne 😀! Ona je jedna ‘Supermama’ koja sve stigne i uvijek joj ostane vremena za igru sa mnom. Radi u našoj privatnoj firmi, ima svoj mali vrt u kojem uzgaja bio povrće i voće (jer joj je važno da jedemo zdravo i da smo zdravi 🥦🍎🥒💪🏼), brine o cijeloj obitelji, trči, pliva, vozi bicikl, planinari...24 sata je u pokretu. I uz sve to, pred par dana završila je školu i postala je Instruktorica Pilatesa i tako ostvarila dugogodišnju želju i meni opet pokazala primjerom da se sve može kad se hoće! Baš kao i meni, vjerujem da bi moja mama mnogima mogla biti uzor i primjer pozitivnog i vedrog duha, da je sve ljepše i ‘svjetlije’ uz osmjeh na licu i radost u srcu. ‘Život je čudo, najveći dar i najljepša bajka ako ti tako odlučiš!’...omiljena je rečenica moje ‘Prirodno Ja Mame’... a zato sam je i odlučila prijaviti... da se još malo začudi 😂 !!

Pozdrav, Hanna

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima