Diego Leveric.

Prijavljujem dragog prijatelja Diega Leverića kojeg poznajem cijeli svoj život. Oduvijek je bio svoj i znao je sa svima pronaći zajednički jezik.

Studirao je u Italiji gdje je usavršio sviranje lutnje, teorbe i barokne gitare. Danas predaje u školi i putuje cijelim svijetom kao solist i kao dio ansambla. Odlučio sam ga prijaviti jer ga smatram pravim umjetnikom koji je bio hrabar, vjerovao u sebe i slijedio je svoj san. Svojim radom održava živom klasičnu glazbu i prenosi svoj žar mlađim generacijama.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima