Radoslav Grubišić.

Radoslav je hrabri vatrogasac koji se časnim vatrogasnim pozivom bavi već punih 46 godina. Iza njega su brojne zahtjevne intervencije u kojima se iskazao svojom hrabrošću i požrtvovnošću čemu svjedoče nebrojene nagrade i priznanja koje je dobio u svojoj dugoj karijeri.

Poveljom humanosti Osječko-baranjske županije nagrađen je 2001. godine za gašenje požara u Policijskoj upravi Osječko-baranjskoj te 2016. godine za uspješno vođenje operacije gašenja požara u krugu tvornice Drava International. Za navedenu intervenciju mu je i Hrvatska vatrogasna zajednica dodijelila srebrnu povelju i plaketu za Najpothvat u vatrogastvu.Radoslav Grubišić djelatnik je Javne profesionalne postrojbe Grada Osijeka te član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Osijek Gornji grad. Uz sve navedeno, Grubišić je i hrvatski dragovoljac i sudionik Domovinskog rata od 1990. godine.

Ovaj samozatajni heroj pravi je primjer pojedinca koji sve oko sebe inspirira svojom hrabrošću i snagom.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima