Marcela Mikičić.

Marcela Mikičić vodi Instagram profil fulirke na kojem mene, kao i mnoge druge svakodnevno fascinira i inspirira. Svaki dan objavi nekoliko svojih citata koji u dvije, tri riječi kažu sve. Naježim se svaki puta. Često piše i tekstove koji ne da dotaknu ljude nego ih ošamare ljubavi i energijom.

Također radi i predivne majice i rokovnike sa svojim jedinstvenim porukama. Ta žena je puna inspiracije, puna života i ljubavi. Ona je moja učiteljica. Ako mi je netko uzor, to je ona. Pokazuje ljudima kako je dobro biti svoj, kako je život lijep, kako inspiracija dolazi odasvud. Naučila me da budem svoja, da živim u trenutku, da budem izbirljiva-izbirljiva u tome s kime ću se družiti, kakav ću dan imati, hoću li pristati na malo ili ću čekati ono pravo, iskreno. Kaže ona u jedom od svojih citata: "Hoću da se naježim", a ja vam kažem da ćete se od njene vibracije svi naježiti.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima