Ana Brodjanac.

Ana, svi je zovu Broki, je moja cimerica i osoba kojoj se u posljednje vrijeme sve više divim. Osim što je užasno simpatična, šaljiva i dobrodušna, Broki u sebi skriva i osobu koja bi svakome mogla biti uzor.

Njezina je sestra u invalidskim kolicima pa je Broki posjećuje u domu, čisti joj životni prostor i pomaže u svima nama naizgled jednostavnim stvarima. Vodi je na izlete i sve to obavlja bez jedne riječi protivljenja, bez obzira u kojem je trenutku njezina sestra zatreba. Broki je nedavno udomila i najslađeg psa na svijetu, malu Jonu, za koju brine na najnježniji mogući način, iako joj Jona često, iz mladenačke ludosti, to i ne želi dopustiti. Zbog Jone i Broki i moja mala Mrva, mješanka pomalo agresivne naravi, postala je društvenija, otvorenija, a samim time još i slađa.

Uz sve to, Ana Brođanac bavi se još i slikanjem te su njezine slike često toliko posebne i drugačije, pomalo nalik one Fride Kahlo, prepune unutarnjih borbi, strahova i želja. Broki sjajno kuha, hodajuća je enciklopedija kada je u pitanju hrana i kuhanje, biljke, ali i kozmetika te njezini spojevi, u čemu joj pomaže i studij kemije koji trenutno završava.

Sve ovo i daleko više, ono je što Broki čini divnom osobnom o kojoj ćete, sigurna sam, još čuti. Iako sama možda nije svjesna svojih prednosti i dobrote koju donosi ovome svijetu, mislim da je vrijeme da barem ostatak svijeta postane svjestan kakvo veliko srce se skriva u ovoj lijepoj djevojci.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima