Denis Delogu.

Apsolutni Self-Made-Man!

Od svoje uspješne poslovne karijere kao poduzetnika i menadžera koju nakratko prekida dijagnoza teške autoimune bolesti u trenutcima teške ekonomske krize, do pronalaska puta izliječenja mimo zdravstvenog sustava, sve do povratka svojeg društvenog i zdravstvenog života u normalu, ovaj čovjek zrači optimizmom i stavom!

Dijete kvarta, a čovijek svijeta - Denis lako skače s teme notornih mračnjaka riječkih ulica osamdesetih na analizu odnosa elemenata na prikazu Eosa i Memnona s atičke plitice stare dva i pol milenija... u dahu, ne docirajući, već se uvijek i iznova čudeći svijetu oko nas. Baš kao i onom u nama samima.

Drug u nevolji, lisac u frci. Jedinstven i nenadmašan. Moj prijatelj Denis.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima