Ana Bučević.

Ana Bučević je motivacijski govornik. Inspirirala je mnoge ljude i promijenila živote nabolje. Svaki dan me podsjeća zašto smo svi ovdje, u najtežim trenutcima uključim njezin video da me razveseli. Njena energija je predivna.

Štošta me naučila. Ako mi je netko uzor, onda je to ona. Pokazuje mi kako je iz najgore moguće situacije moguće doći u najbolju. Naučila me da je život predivan, zbilja jest. Ona je prirodna, pokazuje sebe onakvu kakva je. Ne srami se svoje prošlosti, dapače, katkada i učimo iz njene prošlosti. Sada znam da se snovi ostvaruju, da to nije znanstvena fantastika. Mogu postati ono što poželim, ja to već jesam. Svatko je. Naučila me da želim biti Ja.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima