Diana Krznarić.

Diana je osoba koja vježba svaki dan. Slaže programe treninga i dijeli ih sa mnom i s drugima na društvenim mrežama, tako da mogu pratiti njezine treninge i uz nju odraditi svoje.

Uz svaku sliku ili video ima i prigodan tekst o tome kako sportom i pozitivnim mislima možemo dovesti tijelo i um u balans. Možete ju pratiti na Instagramu pod queen_fit 30. Nominiram ju jer ima snažnu motivaciju i jednostavno je pokretač pozitivne energije. Diana ima 34 godine i po zanimanju je stjuardesa.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima