Josipa Galić.

Ovo je moja najbolja prijateljica. U društvu je poznata po svojoj ljubavi prema umjetnosti. U slobodno vrijeme voli pisati razne tekstove i za sebe i za druge. Voli glumu i ima jaku želju da se u budućnosti njome bavi.

Poznata je i po svom čvrstom karakteru i ludom smijehu, svojoj hrabrosti i izdržljivosti kroz sve u životu. Tri i pol godine borila se protiv karcinoma kosti bez posustajanja neprestano primajući kemoterapije. Unatoč svim usponima i padovima nikada nije odustala. Najbolja je osoba za razgovor i dobar savjet te za one koji žele potpunu iskrenost. Uvijek će reći ono što misli. Svojim karakterom utječe na sve oko sebe.

Mogu reći da je moj život promjenila svojom upornosti i prisutnosti, svojom ludosti, ali i ozbiljnosti. Nisam jedina kojoj je pokazala pravi put i kojoj je uveselila život. Ona je moj uzor.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima