Žarko Latković.

Žarko Latković je još od mlađih dana pokazivao visoke potencijale u vidu ambicioznosti i leadershipa.

U samim počecima svog rada, odnosno kroz cijelo školovanje u karlovačkoj gimnaziji i zagrebačkom fakultetu prometnih znanosti, stvarao je predispozicije odgovornog i nadasve potencijalnog te uzornog građanina grada Karlovca, no i svoj bogat životopis kojim se može pohvaliti. Svojim motivirajućim radom i trudom te uvijek pozitivnim pogledom na svijet i ljude, svakodnevno potiče sve oko sebe na produktivno djelovanje u radu civilnog društva ali i općenito. Posjetio je mnoge svjetske zemlje te iz svake, dio iskustva prenio na svoje prijatelje, poznanike, ponajviše ljude koji su imali prilike surađivati s njim na bilo koji način.

Kao njegovi zaposlenici udruge civilnog društva, koju predstavlja, odnosno čije predsjedajuće mjesto zauzima, osjećamo iznimni ponos i zadovoljstvo da nas vodi osoba kao što je gospodin Latković. Uvijek susretljiv, pošten, pouzdan i "prva ruka" pomoći, gospodin Latković je zaista jedan od ,danas nažalost, rijetkih šefova za koje njegovi zaposlenici imaju riječi hvale. Bez obzira na lijepe dane i one malo manje lijepe dane, uz njegovo vodstvo i motivaciju, prevaziđemo probleme u bilo kojem smislu. Ovim putem mu se zahvaljujemo, prije svega, na pruženoj prilici za rad u Udruzi za lokalni razvoj "Turbina Promjena" jer moramo napomenuti da su svi koji su trenutno zaposleni, prije zaposlenja u udruzi, bili u dugoj i iscrpljujućoj potrazi za radnim mjestom te što svaki naš volonter ima priliku postati članom tima na inicijativu gospodina Latkovića.

Ovaj tekst je maleni znak zahvalnosti koju osjećamo premu njemu ali i prilika da Vam predstavimo mali dio jednog uzornog šefa i kakvi bi svi trebali biti, ali prije svega jednog kvalitetnog čovjeka.

Dragi Žarko, velika hvala od Petre, Anamarije i Tibora.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima