Rita Biliš.

O Riti bih mogla dugo i puno kao o ženi i prijateljici, ali ovdje prvenstveno govorim o Riti kao trkačici. Rita = trčanje. I to ono ozbiljno, u punom smislu te riječi.

To uključuje velika odricanja, puno truda i znoja, ali vraća puno više od toga. U nogama ima puno utrka, puno postolja, medalja, polumaratona i jedan maraton (za drugi se upravo priprema). Rezultati najbolje govore o njoj samoj i ljubavi prema trčanju. Ova godina joj je definitivno najbolja do sada. Trenira ozbiljnije no ikad i za sve nas ostale trkače rekreativce je postala neuhvatljiva 😊.

Nedavno joj je bio rođendan i svaka druga čestitka je uključivala i nove kilometre, a to ju je posebno razveselilo. Ja joj i ovim putem želim da se i dalje konstantno zaljubljuje u trčanje i pomiče granice. Uz poruku: Kad narastem zelim trčati kao Rita 😉 #prirodnoJa #prirodnoMI #runningistherapy

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima