David Antonić.

David je moj vjerni prijatelj koji je u jednom trenutku postavio sebi određene ciljeve u životu. Rad na tome ga čini sretnim i on u dobrim i lošim danima ustraje.

S vremenom ostvaruje sve što želi, ne odvajajući se pritom od svojih principa i ne oštečujući nikog drugog putem. Krenuo je iz potpuno drugog konteksta, imao uspone i padove. Međutim, danas je ostvario sve što je namjeravao, bavi se sportom, radi u sportu, osnovao je obitelj i ima svog najdražeg psa. Ne sumnjam da će nastaviti ostvarivati svoje snove i pri tome ostati svoj i #prirodnoja.

Vitomir Maričić

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima