Zora Gruban.

Moja frendica je zbilja posebna u svakom pogledu. Ima toliko energije i volje za životom. Puna je optimizma, jako vrijedna i radišna. Ništa joj u životu ne predstavlja problem.

Svojom toplinom i osmijehom, ali i dibrom voljom, uveseljava sve svoje ukućane i kolege na poslu. Uvijek je spremna dati nekakav konkretan savjet, posebice vezano za život. Jako je dobar slušatelj, djeluje kao psihijatar i ljudi vole biti u njezinom društvu. Toliko ljubavi ima za sve drage ljude koje poznaje, ali je uvijek spremna pomoći i neznancu.

Ona je moj uzor kakav treba biti u životu. Oličenje dobrote, a takva se osoba danas traži povećalom. Dobra je majka, prijateljica, kućanica, kolegica, baka. Ona je jednostavno multipraktik i moja najdraža prijateljica koju treba čuvati i zalijevati kao cvijeće, držati kao malo vode na dlanu. Hvala joj što postoji 😉

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima