Nebojša Vlaškalić.

Nebojša je doktor francuske književnosti koji čitavog života gaji veliku ljubav ka muzici (a ima i talenat to back it up :)). Njegov san je da Balkanu vrati ljubav ka lijepom pop zvuku koji je malo skrenut u stranu zbog okolnosti kao što je popularna narodna muzika.

Ima jedno divno internacionalno iskustvo života od tri godine i ujedno pjevanja u Rimu u kom su njegov glas i talenat jako divno prihvatili i u kom je imao dosta uspješnih svirki. Ja kao njegov prijatelj mogu da kažem da je najneiskvarenija duša ikada koja u svijet muzike ulazi sa strašću, ljubavlju i velikom ozbiljnošću. Kao objektivan posmatrač njegovih nastupa, mogu da kažem da ima beskrajan šarm i da lako osvoji publiku svojom spontanošću, humorom i harizmom. Izuzetno je autentičan, "a zero fucks given type of guy" koji čuva ono što jeste i fura svoju priču uprkos svim preprekama. I evo dok ovo kucam, a on ne zna, upravo je izjavio: "Jao jako mi fali Jugoslavija!". Otvorenog uma do krajnjih granica, ne priznaje prepreke, građanin svijeta, a što je najvažnije beskrajno talentovan!

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima