Lucia Adzic.

Luciu ne poznajem osobno, ali me se dojmila na prvo čitanje na Instagramu kada sam počela pratiti njezin profil @lucieslittleloves. Otvoreno progovara o temama vezanim za roditeljstvo, obitelj, osobni rast i razvoj.

Uz mnostvo prelijepih fotografija kojima plijeni pažnju, čitatelje navodi da zastanu i razmisle o važnim životnim temama. Ispod njenih postova često ćete vidjeti komentare podrške ljudi koje je dotakla svojim iskrenim prijateljskim objavama. Uz to, na Facebooku vodi grupu Forever Young Hrvatska u kojoj članove upoznaje sa prednostima korištenja eteričnih ulja. Kroz njezine svakodnevne postove i videe jako puno sam naučila i polako izbacujem kemikalije iz svog doma i činim ga oazom koja je sigurna za moju obitelj bez nepotrebnih stetnih kemijskih utjecaja.

Vesela i uvijek spremna pomoći savjetom i podrškom, Lucia je predivna mlada žena koja uz obiteljke obveze uspješno gradi svoj biznis u koji ulaže puno vremena i ljubavi. Jako sam sretna da sam je upoznala bar ovako virtualno i iskreno se nadam da ćete i vi u njoj prepoznati osobu koja može biti uzor drugima. ❤

Vedrana

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima