Mihael Kurtoić.

Moj najveći uzor i inspiracija je najhrabriji od svih Hrabrica za kojeg su od prvog trena rekli da neće preživjeti jedan dan, a on i dalje prkosi svim pravilima i dalje živi!

S 15 mj. je krenuo s peritonejskom dijalizom i tako četiri godine kad je konačno dobio bubreg koji mu je transplantiran u Zagrebu kao prvom do tada (za sada i jedinom) najmlađem i najlakšem djetetu u Hrvatskoj. Imao je 5 godina i samo 13 kg. Prošlog tjedna proslavili smo 8. bubreg rođendan, i to u bolnici koja mu je drugi dom.

Unatoč svim problemima, Mihael je dijete, mali veliki čovjek koji zrači zaraznom pozitivnom energijom. Tko god da ga upozna, kaže da na takvu osobu još nije naišao. Vesele ga male stvari, odlazak u ribolov s tatom, deset dana godišnje na moru i glazba. Obožava slušati Mišu Kovača i pjevati na feštama. Kaže da su veselice njegov lijek. Ima zarazan osmijeh koji mi daje snagu da ga pratim iz dana u dan.

Mihael je borac, Mihael je sreća, Mihael je osmijeh, Mihael je Ljubav! ❤️

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima