Krešimir Kovačić.

Krešimir Kovačić fotograf je amater koji neumorno lovi trenutke u danu stvarajući dokumente jednog vremena. Kroz čitav život bavio se fotografijom kao hobijem da bi danas, u penzionerskim godinama, dokazao kako nikada nije kasno živjeti svoje snove.

Može ga se vidjeti gotovo svakodnevno kako zimi šeta ulicama grada Zagreba, a ljeti morskih gradića, i bilježi situacije, ljude i arhitekturu koji prosječnom oku promiču, a njega toliko inspiriraju. U njegovim radovima očituju se posebna doza nostalgije i duhovitost koju dodatno potenciraju lucidni nazivi fotografija, kompozicija koje uočava. Baza njegovih fotografija krije nevjerojatno blago koje samozatajno čuva, priče o starom Zagrebu i onomu koji je danas, vremenima ljeta kakva nekada pamtimo i onima koja su danas... Budući da tek povremeno objavljuje svoje uratke na FB stranici, kroz serije Lica s ulica, pejzaža i detalja i, budući da je velika šteta da uslijed njegove skromnosti tek rijetki mogu znati za neiscrpno blago koje posjeduje u svojim arhivima, ovo je prava prilika da se čuje o njemu. Prirodno Oko Za Detalje njegovo je #PrirodnoJa.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima