Zvjezdana Vlašić.

Moj prirodnoJa uzor je Zvjezdana Vlašić, osoba nevjerojatne energije, pozitivnog duha i obožavatelj svih aktivnosti u prirodi.

Ljubav prema prirodi i svim aktivnostima prenosi na svoju dječicu, koja s njom obilaze cijelu Hrvatsku. Uvijek u sve uključi i ostatak obitelji i velik krug prijatelja. Tako sam i ja zbog nje uključena u aktivnosti koje mi nisu padale na pamet. I zato hvala joj što skijam i sto trčim po najljepšim mjestima u Hrvatskoj.

Mislim da je svu ljubav i uživanje u prirodi uspjela usmjeriti na svoje prijatelje i zato je smatram pravim prirodnoJa uzorom!

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima