Petra Krstic.

Petra je draga, snažna i pametna djevojka. Osoba koja se sa svakom teškom situacijom bori osmijehom, a način na koji prolazi kroz život velika mi je inspiracija.

Petra je živjela u Berlinu gdje je upoznala Georga, DJ-a iz Cipra. Prohodali su, dogodila se velika ljubav, a onda je dobila dijagnozu - multipla skleroza. Zbog napredovanja bolesti, moja Petra je morala sasvim promijeniti životni stil, odustati od planova i posvetiti se sebi, miru, prehrani i terapiji. Zbog svega toga se na savjet liječnika preselila roditeljima na Hvar. Na njeno iznenadjenje, Georg je došao za njom! I on se odlučio promijeniti sve, žrtvovati karijeru i započeti život u nepoznatoj zemlji, na nepoznatom jeziku.

Prošlo je par godina, Petra se oporavlja, ali i dalje mora biti oprezna. Ove godine Petra i Georg su se odlučili na velik korak. Otvorili su svoj tatoo studio u Splitu. I napravili hit! Sretni su, vesele se svakom novom danu, a meni je njihova priča prava zivotna poruka - nikad se ne predati, biti zahvalan na svakom novom danu i prilici te ljubav se vraća 💙

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima