Sandro Kosor.

On je moj muž, moja snaga i moj život. Život koji smo zajedno izgradili. Trudili se i žrtvovali na svakom njegovom koraku. Nije nam bilo bajno, ali ustajali smo se jači nego smo bili. Sve zahvaljujući njemu!

Njegova upornost i tvrdoglavost nije mi dala da pokleknem ni onda kada sam bila na dnu. Boljeg prijatelja, partnera i oca nisam mogla poželjeti. Tu je za svakog, u svakom trenu! Kroči kroz život uzdignute glave, s osmijehom na licu, a još jučer je suze lio za napuštenu djecu ili životinje. Nježan je i osjećajan. Svatko se uz njega osjeća sretno i sigurno jer drugačije se ne zna postaviti prema onima koje voli i koji su mu dragi. S njime je život sve samo ne dosadan, a on je sve samo ne običan. On je moj poseban, biser među kamenjem, orao među golubovima.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima