Vedran Šušnjić.

Vedran je frontman reggae ska punk benda Cirkus, koji godinama žari i pali po domaćoj sceni. Pozitivan stav i pristupačnost čini ga jednom od omiljenih osoba u njegovu gradu. Njegova pojava uvijek podiže raspolozenje prisutnih pa i moje.

Prepun je zanimljivih i zabavnih anegdota, mogao bi ga slušati i smijati mu se satima i danima. Svoju pozitivnu energiju pretače u muziku koju stvara sa svojim bendom i to se stvarno osjeti. Uvijek je prijateljski raspoložen...tako normalan, a tako originalan i baš svoj. Zato mislim da zaslužuje biti javno pohvaljen i dio ovog lijepog natječaja.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima