Renato Maretic.

Renato je mlađahni dečko koji je u svom mladom životu prošao svašta. Nije imao djetinjstvo niti obitelj, sve što svako treba imati. Upoznala sam ga kao vrlo šaljivog dječarca, uvijek nasmiješenog, bez obzira što je sve proživio.

On je bistrog uma, vrlo tvrdoglav i uporan. U svojim ciljevima je ustrajan. Fascinira me to koliko može jesti, spavati i raditi tolike nočne smjene samo da bi ostvario svoje želje. Želje koje mu nitko nije mogao ostvariti u djetinjstvu. Spreman je naučiti sve, pa i lijepiti pločice da bi se dokazao i pokazao. Pored svog teškog života, nije izgubio vjeru u ljude i uvijek je spreman nesebično pomoći. Njegova marljivost i upornost je nešto što se rijetko viđa, isto kao i tolika doza tvrdoglavosti klasičnog bika. U ovom biću čuči i skriveni pjevački talent pa često ukućane iznenadi svojim glasom.

Želim mu da i dalje bude moje nadahnuće. Još mnogo godina, jer ovakav prirodni uzor se rijetko rađa. Renato nije izgubio vjeru u ljude i ljubav, koju svakodnevno pokazuje svojim gestama. Veliki je ljubitelj životinjica, koje ga obožavaju, što je čisti dokaz da je on posebna osoba. Najposebnija od svih tvrdoglavih koje poznajem, moj prirodnoja uzor!

... a....

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima