Petra Valecic.

Petra je jedna od najkreativnijih osoba koje poznajem. Izrađuje predivan originalan nakit, fantastično slika, crta, oslikava razne predmete, a u zadnje vrijeme je napravila hit svojim maštovito oslikanim jaknama.

Upoznala sam je kad mi se Petra sama javila i rekla da ima poklon za mene. Fasciniralo me koliko je pogodila moje prirodno Ja, bez da me je ikad prije vidjela. Na rozoj jakni su nacrtani šareni kaktusi i natpis Fearlessly authentic. Jedan od mojih najdražih poklona ikada 💙

Ida Prester

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima