Ivana Galic.

Ivana je vrlo otvorena i iskrena osoba, s neizmjernim umjetničkim talentom. Nesebično dijeli svoje znanje i pomaže na putu novih izazova u životu. Njen pjevački talent nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Takav transfer emocija kroz glazbu rijetko se čuje.

Prije par godina vratila sam se svojoj prvoj ljubavi iz djetinjstva, a to je pjevanje. S obzirom na to da sam veliki amater, to je za mene bio novi životni izazov. Ulazeći u svijet zborske glazbe, upoznah Ivanu putem. Umjetnička duša koja iza sebe ima kvalitetno i dugogodišnje školovanje, vrlo skromna. Pružila mi je par nesebičnih savjeta prilikom prvog susreta, čisto da ne škodim sama sebi. Nitko je to nije tražio, samoinicijativno je prišla i rekla “Čuvaj svoje glasnice.....sve mora biti opušteno”.

Od prvog susreta prošlo je već tri godine, a Ivana je postala sastavni dio mog života. I dalje ima strpljenja i pomaže mi da usvojim što više tehnika koje je sama usavršavala godinama ne tako lakim putem. Da nema njezine predanosti, volje, strpljenja i talenta, ja nikad ne bih pjevala u solističkim aranžmanima i pritom bila najsretnija što smo postigli zajedničkim snagama.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima