Dino Škamo.

Dino je jedan od junaka zajednice, službeno i privatno. Osim što je službeno vatrogasac, i to proslavljeni, privatno je uvijek spreman na pomoć i akciju.

Uvijek je u energiji, uvijek nasmijan, stiže posložiti fizički zahtjevan posao, obitelj, sport, prijatelje i rekreaciju. No malo je samo napomenuti to tako taksativno - Dino je zaista filmski vatrogasac, koji spašava živote iz sve luđih scenarija. Od opasnih mora do gorućih zgrada, uvijek na pravom mjestu s pravim odgovorom na problem, a sve kao dio radnog dana. Dok gledamo takve priče u filmovima i TV serijama, pravi junaci šetaju među nama radeći svoj posao, kao i Dino.

Biti junak zajednice njegovo je prirodno ja!

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima