Noemi Deanne Marcikić.

Moja kćer je inspiracija meni, a vjerujem i mnogim drugim djevojčicama njenih godina koje se odluče baviti bilo kojim sportom.

Ona je u svojih 7 godina, od prvog dana početka treniranja, i to baleta, a zatim i ritmičke gimnastike, pokazala upornost, samopouzdanje i hrabrost te potpunu posvećenost onome čime se bavi: naporni treninzi svakog dana po 3 sata, nastupi na međunarodnim natjecanjima, zatim nastupi na daskama HNK u 3 predstave kao prima balerina sa samo 5 godina. A sve treme i strahove je stavila sa strane i od svega je napravila igru i uživanciju. Ponosna sam što je moja Noemi najmlađa Zadranka s najozbiljnijim medaljama, čak 10. Zbog nje sam se ponovno vratila sportu i zdravijem životu!

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima