Mateja Kaniški.

Nominiram svoju sestru (tvrdoglava kada nešto odluči ostvariti ) koja u protekle dvije-tri godine promijenila sve naglavačke, skinula je 30 kg, okrenula se trčanju gdje je svojoj kratkoj trkačkoj "karijeri" ostvarila odlične rezultate i ne staje.

Pokazala je da je moguće ostvariti sve svoje snove, da i dan od 24 sata je dovoljan i za posao, i za fakultativne obaveze i svakodnevne treninge...uz puno rada, volje, truda, požrtvovnosti i odricanja....ONA ja za mene životna inspiracija.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima