Maira Isaković.

U životu upoznate osobe koje Vam na prvu postanu drage te nakon godina druženja to više nisu samo prijatelji, nego i članovi porodice. Takva je moja #prirodnoJa. Svakodnevno me inspiriše da radim bolje, motiviše kada i sama mislim da ne mogu više.

Svojim osmjehom i dobrotom uljepša svaki moj dan. Jedan je od najboljih studenata Glazbene akademije u Sarajevu, svakodnevno živi umjetnost, a naročito muziku. Neizbježan dio njenog gotovo svakodnevnog outfita je kofer na leđima u kojem se kriju razne uspomene, razglednice, fotografije i njena najveća ljubav - violina. Totalno je drugačija od svega i svih koje sam ikad srela u svom životu. Simpatična, pametna, vrijedna, umiljata i puna ljubavi. Pored muzike, takođe voli filozofiju, fotografiju, slikarstvo, uličnu umjetnost, podučavati mlađe, ljeto i naručito more. Tokom čitave godine vrijedno radi, a svoje baterije zatim na ljeto puni, kako ona kaže, na najljepšem mjestu na svijetu, na Korčuli. Tamo ljetuje već duži niz godina i poznaje svaki njen kamenčić. Za svoje bliže uvijek radi stvari od kojih se mi osjećamo bolje pa sam odlučila da je prijavim kao moju #prirodnoJa. Jer kao što tijelu treba voda da bi preživjelo, tako i duši trebaju prijatelji kao što je moja Maira.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima