Elena Zdjelar.

Elena Zdjelar osobna je trenerica, motivator i osoba koja je čitav svoj život posvetila sportu.

Od njezinih sportskih uspjeha možemo istaknuti tek neke: prije dvije godine na svjetskom prvenstvu u Torontu je postala WBFF bikini diva i osvojila Pro Card u dvije federacije (IBFF i WBFF) i time postala profesionalac u svom sportu. Ove je godine zatim u Pro kategoriji na svjetskom takmičenju održanom u Las Vegasu odabrana kao druga u svijetu. IBFF je osvojen još davne 2013.. Uistinu je puno toga što može upisati u svoje sportske uspjehe. Ali ipak, puno su važnije motivacija i inspiracija koje daje curama koje trenira i transformacije kroz koje zajedno prolaze.

Uz njezinu brigu, vođene treninge, organiziranu prehranu i motivacijsku podršku, djevojke se uspijevaju riješiti problema kao što su višak ili manjak kilograma, usavršiti svoje tijelo i duh, postati zdravije i pozitivnije. Njezine društvene mreže prepune su istinskih priča o ljudima koji su uspjeli pobijediti sami sebe, a sve zahvaljujući njezinoj nesebičnoj podršci. To, prvenstveno njezin duh i prijateljstvo, čine ju pravim PrirodnoJa uzorom.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima