Vlasta Papic.

Moj životni uzor je moja baka. Legenda koju svi vole u kvartu i cijelom Zagrebu. Osoba koja vam izbaci osmijeh na lice pri prvom susretu.

Nju ne možete mrziti. Na nju se ne možete naljutiti. Ona je svojim radom kupila stan, odgojila dva predivna sina i nakon 20 godina što je udovica, i dalje hoda sretna i ponosna gradom. Jer za nju nema prepreke. Životne su je situacije 100 puta bacale na dno, a ona se kao feniks iz pepela svaki puta dizala i dolazila do vrha još jača i snažnija. Za nju, moju baku!

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima