Iva Šušak.

(S)lijepa Iva je jedna od onih koja vas osvoji na prvu svojim osmijehom i duhom. Pametna, lijepa, predivna na svaki način na koji netko to može biti. Neustrašiva, znatiželjna, puna života, juriša kroz život na slijepo i ostavlja trag.

Djevojka koja kao socijalna pedagoginja kroz svoj posao pomaže drugim invalidima da nađu svoje mjesto pod suncem, pomažući im u profesionalnoj orijentaciji i pri zapošljavanju. Djevojka koja radi za opće dobro i za širu zajednicu. Djevojka koja se i dalje usavršava kroz školovanje i edukaciju. Djevojka s divnim smislom za humor koja sa zvonkim osmijehom kaže „Mi invići...ovo ili ono“. Djevojka koja je prihvatila „svoj mrak“ iako nije rođena u njemu. Djevojka koja se pretvori u uho kad joj opisujete neko mjesto ili osobu koja je privukla njezinu pozornost i stvori sliku u svojoj glavi potpuno vjerujući vašem opisu.

Iva je djevojka koja se penje na Dinaru , koja osvaja sve planinske vrhove koji joj se nađu na putu, koja trči, kajakari, putuje, koja živi punim plućima. Iva želi još puno toga iskusiti i vjeruje kako su prepreke jedino u glavi. Iva je uzor i poticaj svima oko sebe za više i bolje. Iva vas uči kako da vjerujete ljudima kad stavi svoj život u vaše ruke i traži od vas da ju vodite niz planinu. Na moment vam padne na pamet da ona zapravo vodi vas i jednostavno vam otopi srce.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima