Filip Breulj.

Filip, Filip je brat moga muža, dečko od 17 god., 3 .sin u obitelji. Ja nisam upoznala dite/dečka koji je tako odgovoran, kreativan, svoj, slab na nepravdu, emotivac, poseban, sve u jednom...

Brine o našoj kćeri skoro bolje od tate, ali pssst, nemojte to tati reći 😄 Filip je zaljubljenik u životinje, svog border colia je toliko toga naučija. Crta predivno. Filip nađe komad drveta, kamen i od njega napravi kuću, psa. Prava umjetnička duša. Ja sam preeeponosna na njega. Pravi prijatelj, diver, stric, brat, sin - sve u 1. Uz to sve, Filip dobro uči, želi upisati razrednu nastavu, vodi brigu o biljkama i ostalim životinjama koje posjeduje te odlično pravi cheesecake i poha tikvice. Svih nas nadahnjuje i čini boljima. Nadam se da će ostaviti velik trag svojim postojanjem.

Pravi #prirodnoJa Uzor 😊😊😊

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima