Ana Kolar.

Ana Kolar..... hmmm, a kaj ta osoba nije, prije bih nabrojao. "Upoznao" sam ju kao blogericu /blog Blogledalo - http://blogledalo.com/, potom vidim da je vrlo aktivna i utjecajna tviterašica, a i na fejsu i instagramu ima zanimljivih i nadahnjujucih statusa i objava.

Upoznavajući i preteći ju shvaćam da je darovita stand up komičarka, radi kao fitness instruktorica i piše kolumne za nekoliko regionalnih portala, pa bih se usudio reci da je darovita spisateljica. Nakon dužeg vremena praćenja na mrežama je i osobno upoznah i shvatih da je takova, kakva je na svim socijalnim platformama: jasna, precizna, ali i emocionalno kompleksna, iskrena i još štošta. Uglavnom, volim čitati što piše i slušati kako progovara, a ni oku nije mrska.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima